пʼятницю, 22 листопада 2019 р.

15й день

Ось і закінчилась наша педагогічна практика в Криворізькому державному педагогічному університеті. На період практики я була закріплена з викладачем з теорії ймовірності та математичної статистики Крамаренко Т. Г. За час практики я:

  •  провела 3 заняття: одне лекційне та два пракичних. 
  • провела кураторську годину на тему: "Стоп булінг" 
  • відвідала заняття викладачів кафедри математики та своїх колег студентів-практикантів.
  • проаналізувала лекційне заннятя Крамаренко Т.Г.
Дана педагогічна практика для мене була дуже корисна, тому що сприяла формуванню і закріпленню інтересу до професії вчителя, а також формуванню педагогічних здібностей.

четвер, 21 листопада 2019 р.

14й день

Сьогодні ми відвідали кураторську годину у нашої колеги Шавиріної К. О в групі МІ-16 на тему: "Лайфхаки проходження педагогічних практик". На цій кураторській годині було розказано про: звітню документацію, зразки оформлення констектів уроків з математики та надані рекомендації по проведеню виходних заходів та оформленю звітності.



середу, 20 листопада 2019 р.

13й день

Сьогодні я відвідала практичне заняття моєї колеги Шавиріної Карини в групі МІ-16. Тема заняття була «Розв’язання екзаменаційних завдань». На цьому Карина Олександрівна разом із студентам переглянули які  будуть лекційні та практичні завдання на екзамені та розв`язали 6-й варіант екзаменаційних завдань.



вівторок, 19 листопада 2019 р.

12й день

Сьогодні я провела практичне заннятя у соціологів на тему: "Неперервний розподіл статистичних ймовірностей". На цьому занятті ми повторили про те яку випадкову величину називають неперервною, про криву розподілу неперервної випадкової величини та про властивості щільності розподілу ймовірностей. А потім студенти почали виконувати самостійну роботу, яку я підготувала.


понеділок, 18 листопада 2019 р.

11й день

Сьогодні ми відвідали практичне заняття нашої колеги студентри-практикантки Христюк Алени. Тема заняття була "Ознаки збіжності числових рядів" у МІ-16 в 308 аудиторії. На цьому занятті вона разом із студентами використовувала ознаку збіжності Д’Аламбера, граничну форму ознаки Д’Аламбера та ознаку Раабе для розв`язання прикладів.


пʼятницю, 15 листопада 2019 р.

10й день

Сьогодні ми відвідали практичне заняння у своєї колеги Бобирь В. Д.в групі МІ-19 з теми: "Таблиця елементарних функцій. Похідно від оберненої функції. Правила обчислення похідних, пов`язаних з арифметичними діями ". На цьому занятті Валерія Дмитрівна розповіла про:
  • для чого потрібна таблиця похідних
  • означення похідної функції
  • загальні формули диференціювання
  • пригадала таблицю похідних елементарних функцій
  • та розв`язала приклад на знаходження похідної n-го порядку від функції .


четвер, 14 листопада 2019 р.

9й день

Сьогодні я провела кураторську годину в групі МІ-16 на тему - "Булінг". Мета кураторської години - навчити студентів рзпізнавати ситуації булінгу та вчасно і правильно реагувати на його прояви в освітньому середовищі



середу, 13 листопада 2019 р.

8й день


Сьогодні ми відвідали лекційне заняння у своєї колеги студентки-практикантки 
Шавиріної К.О. в групі МІ-16  на тему: "Рівняння прямої лінії регресії".  На цьому занятті вона розповідала про:

  • формули математичного сподівння, дисперсії, коефіцієнта кореляції, тощо для двух дискретних виподкових величин;
  • перевіряла гіпотези про значущість вибіркового коефіцієнта кореляції 
  • виводила рівняння прямої лінії регресії в загальною вигляді.